Ejendomme

EJENDOMME

 

Hotel Property Group's hotelejendomme har alle en meget attraktiv beliggenhed i det indre København.

 

For at få mere at vide om de enkelte ejendomme, skal De blot se nedenfor.

Copenhagen Plaza Hotel

Bernstorffsgade 4, 1577 København V

 

Velkommen til Copenhagen Plaza Hotel - Copenhagen Plaza Hotel havde 100 års jubilæum i 2013, og hører til et af Københavns kendte prestigehoteller.

 

Copenhagen Plaza Hotel er, på nær 150 kvm. der er udlejet til Baresso Coffee A/S, bortforpagtet til den svenske hotelkæde, Profil Hotels. Profil Hotels kan opsige aftalen med 12 måneders varsel, men vi først kan opsige dem af kontrakten i 2025. Ønskescenariet er, at Profil Hotels forlader hotellet inden 2025, da vi har et stort ønske om at drive hotellet selv i koncernen. Aftalen er indgået tilbage i 2010, hvor vi ikke havde nogle erfaringer med at drive hotel. Havde det været i dag at kontrakten skulle genforhandles, havde vil valgt at overtage driften selv.

Copenhagen Plaza Hotel, er et 4 stjernet hotel med 93 værelser, stor restaurant samt den berømte Library Bar, som flere gange er kåret i top 10 af verdens bedste cocktail barer.

 

På taget af Copenhagen Plaza Hotel er der endvidere udlejet plads til mobilmaster fra Telia samt TDC.

 

Copenhagen Mercur Hotel

Vester Farimagsgade 17, 1606 København V

 

Velkommen til Copenhagen Mercur Hotel - hotellet er stiftet, og, i en lang årrække, drevet af Simon Spies. Der er således masser af historie omkring hotellet, herunder har hotellet sin egen tennisbane, som Simon Spies fik lavet efter han havde været til Wimbledon og se tennis.

 

I april 2014 afsluttede projekt hvor hele 1. sal (som i sin tid rummede Simon Spies' kontor) blev ombygget til 10 nye luksus suiter/familie suiter. Investeringen på ca. mio. kr. 7, som blev finansieret af den løbende drift i koncernen, har bidraget positivt til hotellets score og indtjening.

 

Primo 2014 etablerede vi fitnessfaciliteter samt et mødelokale, hvilke hotellet ikke har haft tidligere.

I 1. kvartal 2016 er samtlige værelser, på nær de nye på 1. sal, blevet totalrenoveret, således at hotellet i dag står med helt nye moderne værelser.

 

Den 18. juni 2016 havde vi Grand Opening på vores nye kunstgræsbelægning på hotellets tennisbanen, samt opening på vores nye store Lounge terrasse – en terrasse som vi ikke har haft tidligere, og som allerede er blevet taget godt i mod fra hotellets gæster samt folk ude fra.

 

Copenhagen Mercur Hotel er drevet af Hotel Property Group selv, via datterselskabet Mercur Hotel ApS.

 

Mercur Hotel ApS overtog driften af Mercur Hotel pr. 1. juni 2012, og har lige siden, drevet det med stor succes.

Copenhagen Mercur Hotel er et 3 stjernet hotel med119 værelser, stort receptions- og loungeområde, egen tennisbane, stor lounge terasse, Fitnessrum, mødelokale samt stor restaurant.

 

Se mere på www.mercurhotel.dk.

 

 

 

Copenhagen Star Hotel

Colbjørnsensgade 13, 1652 København V

 

Velkommen til Copenhagen Star Hotel som er vores største hotel i gruppen. En flot ejendom som blev kåret til en af Københavns flotteste ejendomme i 90'erne.

 

Copenhagen Star Hotel er bortforpagtet til et koncerninternt selskab – Copenhagen Star ApS.

 

Copenhagen Star ApS (koncernselskab) har drevet hotellet siden den 1. maj 2011.

 

Copenhagen Star er et 3 stjernet hotel med 134 værelser, udlejet sushi restaurant, hyggelig gårdhave, Burger Cafe, lækker lounge, morgenmadsrestaurant, samt receptionsområde.

 

I 1. kvartal 2016 er samtlige værelser på 2 ud af de 5 etager blevet totalrenoveret, således at disse 2 etager i dag står med helt nye moderne værelser. Det er planen at de 3 resterende etager skal totalrenoveres i 1. kvartal 2017.

 

På taget af Copenhagen Star Hotel er der endvidere udlejet plads til mobilmast fra Telia, ligesom der er udlejet nogle kvm. i stueetagen til en hæveautomat fra Euronet.

 

Se mere på www.copenhagenstar.dk

 

Richmond Hotel

Vester Farimagsgade 33, 1606 København V

 

Velkommen til Richmond Hotel, som ligesom Copenhagen Mercur Hotel, blev stiftet af Simon Spies.

 

Richmond Hotel er bortforpagtet til den svenske hotelkæde, Profil Hotels, som ligeledes driver Copenhagen Plaza Hotel. Forpagtningskontrakten er uopsigelig fra forpagters side indtil 1. juli 2020, mens vi først kan opsige kontrakten i 2032. Som det gælder for Copenhagen Plaza Hotel, har vi et stort ønske om, at overtage driften af hotellet selv.

Richmond er et 3 stjernet hotel med 127 værelser, konferencefaciliteter til ca. 200 personer, udlejet butikslokale, udlejet parkeringskælder, stort receptionsområde, samt stor restaurant. Hotellet har endvidere 200 kvm. kælderlokaler, hvor der er udviklingsmuligheder i forhold til wellness eller fitnessfaciliteter.

Der er blevet totalrenoveret 2 ud af 6 etager 1. kvartal 2016, og det er planen at resten skal renoveres i 1. kvartal 2017.

 

© Copyright. All Rights Reserved.